Vi står bak Driv

DRIV er merkenavnet for samfunnsengasjementet til sparebankstiftelsene, næringsfondet og konsernet SpareBank 1 Hallingdal Valdres med sine datterselskaper.

Kort sagt: all virksomhet som har sitt utspring i SpareBank 1 Hallingdal og Øystre Slidre Sparebank som fusjonerte i 2012.

I arbeidet med DRIV blir vi hele tiden minnet om at det er nettopp de engasjerte menneskene som får ting til å skje.

Det skapes imponerende verdier og aktiviteter i både Valdres og Hallingdal. Vi har valgt å kalle vårt bidrag til samfunnsnyttige formål for DRIV – nettopp fordi begge dalførene er i godt driv. I DRIV-bloggen går vi bak kulissene og blir bedre kjent med noen av ildsjelene i lokalsamfunnet vårt. De som legger ned en masse tid og krefter i å få til noe for andre – som oftest uten annen betaling enn gleden ved å se resultatene av innsatsen.

I arbeidet med DRIV blir vi hele tiden minnet om at det er nettopp de engasjerte menneskene som får ting til å skje. Det flotte med disse menneskene er at de sprer engasjementet videre.

Gi oss gjerne ris eller ros, og ikke minst tips om hva vi skal lage reportasjer om i fremtiden på post@sb1.no, eller kontaktskjemaet under.