Julegave til Frelsesarmeen

SpareBank1 Hallingdal Valdres har lang tradisjon for å gi en julegave til en veldedig organisasjon. Istedenfor å bruke penger på en hilsen til kunder og forretningspartnere, går en større sum til noen som ønsker å gjøre en forskjell. I år er det Frelsesarmeen i Hallingdal og Valdres som fikk den gjeve gavesjekken på 70.000 kroner.

Stor aktivitet
Med økt aktivitet og et stort fokus på barne- og familiearbeid, så Frelsesarmeen i Hallingdal behovet for et større og mer fleksibelt samlingspunkt. Resultatet er et hus på Gol med rom for det meste. Hit kan folk komme for samtale, kulturarbeid og matformidling for å nevne noe. Lederen for Hallingdalkontoret, Marta Maria Espeseth, forteller at pengegaven setter en ekstra fart på siste finishen. Huset har en totalt kostnad på 5 millioner kroner.

Frelsesarmeen i Valdres er også en aktiv medspiller i lokalsamfunnet, og dagene før jul er spesielt hektiske. Daglig leder Magnhild Løkka forteller om juleverksted, innsamling i grytene, mathenting på Kiwi og mye mer. En engasjert dame som var mer en overbegeistret for den hyggelig julegaven.

SpareBank1 Hallingdal Valdres ønsker alle i Frelsesarmeen ei fin julehelg og lykke til videre i arbeidet for utsette grupper og enkeltpersoner i lokalsamfunnet.

DSC_2386