Søk støtte

Er du en ildsjel eller gründer som har lyst til å ta tak i noe du brenner for?

Da trenger du kanskje noen som kan være med på å gjøre det mulig økonomisk. 

Bedrift

Kimen til vekst er et næringsfond for deg som har etablert en bedrift. Jobber du med produktutvikling eller er i ferd med å lansere et produkt eller en tjeneste? Kanskje har du kommet så langt at du arbeider med å få aksept i markedet? Eller er du i ekspandering- og vekstfasen? I alle disse tilfellene kan vi være med og bidra. 

Med Kimen til vekst ønsker Sparebank 1 Hallingdal Valdres å bidra til varig verdiskaping i lokalsamfunnene i Hallingdal og Valdres. Vi kan gi støtte i fasene der bedriften er etablert, men trenger ekstra push for å komme videre. 

 

Søk støtte her

Sponsing

Sparebank 1 Hallingdal Valdres ønsker å gi tilbake til samfunnet vi er en del av. Derfor støtter vi mange lokale aktiviteter og prosjekter. Mye av vår sponsing er det vi kaller driftsstøtte. Det kan være alt fra turlag, 4H, sangkor, korps, mållag, skyttarlag og helselag/-hus. Vi støtter også mange løypelag med skiløypekjøring.

Det er viktig for oss å heie på alle som ønsker å få til noe. Enten du tar dine første skøytetak, kommer på 3. plass i kretsrennet, eller er best i verden. På denne måten bygger vi gode fellesskap og lokalsamfunn i sammen. Når vi inngår sponsoravtaler er det et mål at både de vi støtter og oss selv skal kunne tjene på samarbeidet.

Søk støtte her

Investering

Hvert år deler vi ut gavemidler til lokale lag og organisasjoner. Midlene gis som engangsstøtte til investeringer. Sparebankstiftelsen Hallingdal tar imot søknader fra de seks kommunene i Hallingdal og fem kommuner i Valdres. Sparebankstiftelsen er et økonomisk bidrag som er med på å øke engasjement, trivsel og aktivitet i nærmiljøet.

Kanskje du også trenger en gave til et nytt prosjekt? Har du en god sak er det gode muligheter for at vi støtter ditt prosjekt.

Søk støtte her